Сега остава да погнат и нас със стикерите на форума.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Ей сакън! Ако се почне нещо такова свиркайте да махам стикера - няма да изгоря за да светя я Рано или късно ще ме набарат дето съм със софийска лична карта и русенска книжка
She was only a whisky maker but he loved her still.
Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.
Силата отвръща на удара Не се занимавайте с подобни глупости да снимате и такива неща.Спомнете си колко пъти сте били за акт и са ви пуснали ей така да си ходите. Щеше ли да ви е приятно някой да ви снима за да ви глобят а??Полицаите са много печени хора.Вчера ме спряха че не ми работеше единия фар, само ми казаха да си го оправя и ми пожелаха лек път даже
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Честно казано досега не ме е спирал полицай, за толкова години. Тея същите печените са пуснали и Максим с Хамъра. Какво значи ’приятно’ и ’неприятно’? Да речем изшия шамар на детето ти щото не ме кефи, после приятно ли ще ми е ти да ме нариташ? Ама ти си печен и ще ми кажеш друг път да не правя така.Оправи си ценностната система защото в момента си в режим ’ден да мине друг да дойде аз да съм добре вънка нека си вАли’.
...Не се занимавайте с подобни глупости да снимате и такива неща...
По същата логика да вземат да махнат камерите по кръстовищата и тези от колите на мобилните групи!? Ние сме длъжни да спазваме законите, а те не ли? Хайде пак същият спор. Снимам ги и продължавам в същият дух без да ми пука! :D А на теб баща ти ли е полицай, или ти самият, че не мога да схвана? И защо не са те глобили, като са те спряли? Това май пак е неспазване на закона!??!
Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.
Силата отвръща на удара Не се занимавайте с подобни глупости да снимате и такива неща.Спомнете си колко пъти сте били за акт и са ви пуснали ей така да си ходите. Щеше ли да ви е приятно някой да ви снима за да ви глобят а??Полицаите са много печени хора.Вчера ме спряха че не ми работеше единия фар, само ми казаха да си го оправя и ми пожелаха лек път даже
колега според мен мн зависи от самия полицай...мен за 3 годинки са ме спирали 3-4 пъти но нищо фрапиращо понеже сичко ми е изрядно...един път щях да го изям за превишена скорост , но ми пресветнаха следоваателно намалих ...
В тая посока на разговор; Поправете ме ако греша, но нали ги задължиха щом полицейската кола е в движение, незвисимо къде да е с включени специални светлини, или отпадна и аз не съм разбрал. Какво се случи с това? Всяко чудо за три дни или твърде големи разходи за ток и крушки?
не се шашкайте мен днес ме спряха защото си говорех по ДИСТАНЦИОНното и ми вика "защо не съм използвал устройво свободни ръце " хахахаха викам щот тоя уред без да го бараш не бачка
Коментар